מבחר בשרים טריים וקפואים

בשר איכותי בתל אביב

בית הקצבים שוק על ירך, הוא המקום המושלם לחובבי בשר משובח. בשוק על ירך ניתן למצוא את כל מוצרי העוף, הכבש והבקר בשפע ובאיכות מצוינת.
'שוק על ירך' מגיש לצרכן איחוד מוצלח של חמישה מרכיבים עיקריים המגדירים אטליז משובח בישראל: 1. מלאי טרי, קבוע ובשפע. 2. צוות מקצועי ואמין. 3. לספק מוצרי בשר מובחרים בטיבם 4. מערכת הזמנות ומשלוחים. 5. כשרות יהודית.

בהתאם לזרם הקולינרי הגואה בישראל בשנים האחרונות, עלה הביקוש לבשר איכותי ומשובח, ובשפע. ב'שוק על ירך' ניתן למצוא את כל מוצרי הבשר, העוף והדגים טריים או מיושנים, נקיים, מפורקים או חתוכים וכמובן מוכנים לבישול, טיגון, צלייה ואפיה. מניפת הלקוחות של 'שוק על ירך' הינה רחבת אופקים, וכוללת בתוכה מוסדות, מסעדות, בתי מלון ולקוחות פרטיים הפוקדים את הסניף שברחוב לוינסקי 65 בתל אביב מדי שבוע, או לקוחות המזמינים בטלפון או באינטרנט.

 

הזמנות ומשלוחים

גלוי וידוע לכל שמציאת החניה בתל אביב היא תהליך ארוך, מייגע ומורט עצבים. מקרים רבים בהם לקוחות שאינם נמצאים במרחק הליכה או שקשה להם לסחוב שקיות מלאות בבשר הביתה מתפשרים על איכות הבשר ופונים אל הסופר הקרוב לביתם. לכן, חלק מחזון 'שוק על ירך' הוא לפתח חנות אינטרנט נוחה וידידותית כדי להקל על חובבי הבשר האיכותי ולהנגיש את הבשר האיכותי לכל החפץ בו.

את המשלוחים ניתן לבצע באתר האינטרנט או דרך הטלפון. משלוחים חינם בתל אביב, ובעלות סמלית ברחבי המטרופולין.

מבחר מוצרי בשר, עוף ודגים טריים בכל בוקר מחדש

הזמנות ומשלוחים

ייחוד נוסף המותיר אותנו משאר הקצביות והאטליזים האחרים בתל אביב, הוא אפשרות הזמנת המשלוחים המהירים שאנו מבצעים. ניתן להזמין לפי סוג, כמות ולקבוע את מועד ההזמנה המדויק על פי הזמינות. הטריות מובטחת, באחריות.

הזמנות ומשלוחים

גלוי וידוע לכל שמציאת חניה בתל אביב היא תהליך ארוך, מייגע ומורט עצבים. מקרים רבים בהם לקוחות שאינם נמצאים במרחק הליכה או שקשה להם לסחוב שקיות מלאות בבשר הביתה מתפשרים על איכות הבשר ופונים אל הסופר הקרוב לביתם. לכן, חלק מחזון 'שוק על ירך' הוא לפתח חנות אינטרנט נוחה וידידותית כדי להקל על חובבי הבשר האיכותי ולהנגיש את הבשר האיכותי לכל החפץ בו.

תוצרת מובחרת

כידוע, מוצרי הבשר למיניהם הם תוצרת חקלאית לכל דבר. איכות התוצרת החקלאית על כל סוגיה נמדדת בכמה מישורים אשר התייחסות נכונה אליהם יקבעו את טיבה. כגון אופן הגידול, אופן האחסנה, רמת הטריות ומהלך העיבוד.

אופן הגידול והטריות

היתרון הגדול שאנו מובילים מול המתחרים שלנו, הוא שימוש בתוצרת חקלאית מובחרת, והבאתה אל בית הקצבים שלנו מדי בוקר בעצמנו, היישר בתי המטבחיים. גם בימי ראשון.

צוות מקצועי ואמין

בבית הקצבים ישנם אנשי מקצוע בלבד. כיום, רוב צורכי הבשר בישראל מקבלים את מרבית המידע שלהם, מרחבי האינטרנט או מעובדים צעירים ברשתות השיווק. מידע זה הוא לרוב חלקי ואינו מספיק כדי להסיק מסקנות נכונות לגבי בשר ומוצריו.

צוות מקצועי ואמין

לכן, סעיף מעיקרי החזון של 'שוק על ירך' הוא להיות איש המכיר את המקצוע. שילוב של שף ותיק וקצב אמיתי. שיודע מה צבעו של הסטייק מעיד עליו ואיזה בשר כדאי לצלות בתנור כדי שיצא נימוח ונעים.

מלאי טרי, קבוע ובשפע.

איכות היא מילה כללית מאד ומשתנה בין מוצר למוצר. למשל, במוצרי עוף האיכות באה לידי ביטוי בטריות בעיקר, ואילו סטייק אנטריקוט איכותי צריך להיות מנתח מובחר, חתוך נכון וכמובן מיושן היטב תחת ביקורת מקצועית.

מלאי טרי, קבוע ובשפע.

בית הקצבים שוק על ירך מחויב למוניטין שצבר מול לקוחותיו, ועל כך מתחייב להחזיק ולשווק מלאי מובחר של מוצרי בשר איכותיים. עופות טריים מדי בוקר, בשר בקר טחון מופחת שומן או בתוספת שומן בהתאם לבקשת הלקוח, עובי ואופי חיתוך נתחי הבשר על פי הבישול ועוד.

חסכו זמן וטרחה הזמינו כעת בממשק נח וידודתי במיוחד